Meny - ST: Knut

Chili på högrev

med svarta bönor, syrad grädde och koriander.
Pris: 155kr

Köttbullar i gräddsås

Med pressgurka, rårörda lingon och kokt potatis.
Pris: 98/148kr

Vegetarisk/vegansk HotPot

med kokosmjölk, linser, sötpotatis, pumpa, ris, och koriander. Med grillad Pannoumi och smetana. Pannoumi en ost lokalt producerad av Skånemejerier.
Pris: 105kr med Pannoumi 135kr

Chili fiesta

Chili på högrev med svarta bönor, ris, nachos, picklad kål/jalapenosallad, syrad grädde och koriander
Pris: 147kr

Sydfransk Fiskgryta

med veckans fisk, räkor, rouille, krutonger och dill.
Pris: 155kr

Mexikansk Färs

Mexikansk inspirerad gryta på svenska skinkfärs med paprika, spiskummin, lime och koriander. Serveras med jalapenokål, tortillachips, smetana och ris.
Pris: 135kr

Sichuan Pork

Sojabräserad fläsksida med Sichuan peppar, gochujang, ingefära och chili. Serveras med ris, krispigt grönt och koriander.
Pris: 155kr

Boeuf Bourguignon

Fransk högrevsgryta på Finskt högrev med rotfrukter, rött vin, rökt sidfläsk och syltlök. Serveras med potatis och persilja.
Pris: 155kr

Caponata

Italiensk grönsaksgryta med zucchini,oliver och aubergine. Serveras med rostad potatis, persilja och vegansk tryffelmayo.
Pris: 130kr

Bigos

Polsk surkålsgryta med chorizo, fläsklägg, salsiccia, rökt sidfläsk och morot. Serveras med potatis, persilja och grovsenaps mayo.
Pris: 155kr