Meny - ST: Knut

Chili på högrev

med svarta bönor, syrad grädde och koriander.
Pris: 155kr

Sydfransk Fiskgryta

med veckans fisk, räkor, rouille, krutonger och dill.
Pris: 155kr

Köttbullar i gräddsås

Med pressgurka, rårörda lingon och kokt potatis.
Pris: 98/148kr

Vegetarisk/vegansk HotPot

med kokosmjölk, linser, sötpotatis, pumpa, ris, och koriander. Med grillad Pannoumi och smetana. Pannoumi en ost lokalt producerad av Skånemejerier.
Pris: 105kr med Pannoumi 135kr

Chili fiesta

Chili på högrev med svarta bönor, ris, nachos, picklad kål/jalapenosallad, syrad grädde och koriander
Pris: 147kr

Indisk linsgryta

Röd Linsgryta med kokosmjölk, lök, zucchini, vitlök, ingefära, tomat, raz el hanout, garam masala, aubergine, vinäger, potatis, curry. Serveras med laktosfri creme fraiche, ångat ris och koriander.
Pris: 125kr

Coq au vin

Svenskt kycklinglår bräserat i röttvin med morötter, persiljerot, sidfläsk och champinjoner. Serveras med potatis och persilja.
Pris: 155kr

Korean Pork

Brässerad fläsksida i koreanska smaker med krispigt grönt, ångat ris och koriander
Pris: 155kr

Hanger steak ossostyle

Hangersteak brässerad i tomat, rotfrukter och vin. Serveras med rostad potatis, gremolata och persilja.
Pris: 155kr