Meny - ST: Knut

Chili på högrev

med svarta bönor, syrad grädde och koriander.
Pris: 148kr

Sydfransk Fiskgryta

med veckans fisk, räkor, rouille, krutonger och dill.
Pris: 149kr

Köttbullar i gräddsås

Med pressgurka, rårörda lingon och kokt potatis.
Pris: 92/142kr

Vegetarisk/vegansk HotPot

med kokosmjölk, linser, sötpotatis, pumpa, ris, och koriander. Med grillad Pannoumi och smetana. Pannoumi en ost lokalt producerad av Skånemejerier.
Pris: 97kr med Pannoumi 132kr

Chili fiesta

Chili på högrev med svarta bönor, ris, nachos, picklad kål/jalapenosallad, syrad grädde och koriander
Pris: 142kr

Nord italiensk färsgryta

Italiensk färsgryta med fänkål, zucchini, vita bönor, aubergine, svartolivmayo, rostad potatis och persilja.
Pris: 130kr

Indisk kycklinggryta

Kycklinglår från knäred brässerat i curry med yoghurt, zucchini, aubergine, ångat ris och koriander
Pris: 155kr

Brazil BBQstew på Hanger steak

Hanger steak brässerat med tomat, sötpotatis, grön paprika, ångat ris och chimchurri
Pris: 150kr

Soya och ingefärs brässerat högrev

Soya och ingefära brässerat högrev med sticklök, champinjon, krispy chili marinerad kål, ångat ris och koriander.
Pris: 155kr