Meny - ST: Knut

Chili på högrev

Vår klassiska Chili på finskt högrev serveras med svarta bönor, syrad grädde och koriander.
Pris: 155kr

Köttbullar i gräddsås

Med pressgurka, rårörda lingon och kokt potatis.
Pris: 98/148kr

Vegetarisk/vegansk HotPot

med kokosmjölk, linser, sötpotatis, pumpa, ris, och koriander. Med grillad Pannoumi och smetana. Pannoumi en ost lokalt producerad av Skånemejerier.
Pris: 105kr med Pannoumi 135kr

Chili fiesta

Chili på högrev med svarta bönor, ris, nachos, picklad kål/jalapenosallad, syrad grädde och koriander.
Pris: 147kr

Sydfransk Fiskgryta

med veckans fisk, räkor, rouille, krutonger och dill.
Pris: 155kr

Sweet n’ sour pork

Svensk fläsksida som är brässerad i sötsursås med ananas, chili och gochujang. Serveras med krispigt grönt, ångat ris och koriander.
Pris: 155kr

Mexikansk Färs

Mexikansk inspirerad gryta på svenska blandfärs med paprika, chipotle, spiskummin, lime och koriander. Serveras med rostad majssalsa, ris majonnäs smaksatt med jalapeno och lime.
Pris: 135kr

Rödvinsbräserat Högrev

Rödvinsbräserat högrev med morötter, persiljerot, rotselleri och syltlök. Serveras med rostad potatis, syrad grädde och persilja.
Pris: 165kr